Jury

Ingeborg van Lieshout

Ingeborg van Lieshout

copywriter architectuur & design, jurylid Dutch Design Awards, stedenbouwkundige en woonschipbewoner

Ingeborg heeft zich als copywriter gespecialiseerd in teksten over architectuur, design en duurzaamheid. Ze schrijft voor verschillende media en is energiecoach voor woonboten. Ze woont op een energieneutraal stalen schip uit 1929.

linkedin.com/ingeborgvanlieshout

Michiel Zwart

Michiel Zwart

scheepsbouwkundig ontwerper, conceptontwikkelaar en bedenker van VLOAT®

Michiel combineert zijn passie voor zeilen, architectuur, functionaliteit en geschiedenis bij het ontwerpen van woonschepen, werkschepen, (expeditie)jachten én drijvende eilanden.

circularfloatingdistricts.com

Jeroen Becking

Jeroen Becking

Zelfstandig interim-manager en voorzitter van coöperatieve woonbootvereniging De Waterlelie in Wilnis

Jeroen heeft een fascinatie voor ruimte, uitzicht en de enorme diversiteit in de waterwoonwereld. Niet voor niets bouwde (en bewoont) hij zelf zijn ark Het Groene Strand, Woonboot van het Jaar 2014.

linkedin.com/in/jeroen-becking

Niek van der Sluis

Niek van der Sluis

woonbotenmakelaar, taxateur & woonarkbewoner

Woonarkbewoner, woonbotenmakelaar, taxateur, meedenker, adviseur, zeiler – je kunt allerlei etiketten op Niek plakken, als het maar met activiteiten op het water te maken heeft. Professioneel is hij actief met zijn bedrijf Drijvend Wonen.

drijvendwonen.nl

Renate Meijer

Renate Meijer

uitgever en hoofdredacteur VLOT

Renate vertaalde haar liefde voor waterwonen naar het grootste waterwoonplatform van Nederland: VLOT. Als uitgever, hoofdredacteur en verbinder in hart en nieren probeert ze de waterwoonwereld steeds een beetje zichtbaarder te maken.

vlotwaterwonen.nl