Jury

Ingeborg van Lieshout

Ingeborg van Lieshout

copywriter architectuur & design, jurylid Dutch Design Awards, stedenbouwkundige en woonschipbewoner

Ingeborg heeft zich als copywriter gespecialiseerd in teksten over architectuur, design en duurzaamheid. Ze schrijft voor verschillende media en woont op het water.

linkedin.com/ingeborgvanlieshout

Peter de Winter

Peter de Winter

hoofdredacteur Bouwwereld

Als doorgewinterde hoofdredacteur van een toonaangevend vakblad weet Peter als geen ander wat er speelt in de wereld van bouw en architectuur.

bouwwereld.nl

Wouter Valkenier

Wouter Valkenier

architect, stedenbouwkundige & Schoonschip-bewoner

Met Studio Valkenier maakt Wouter Amsterdam weer levendig. Zijn kernwaarden: denken in kringlopen en maatschappelijke waarden, cocreatie, spontaniteit en ambachtelijke imperfectie. Wouter woont in de drijvende wijk Schoonschip.

studiovalkenier.nl

Niek van der Sluis

Niek van der Sluis

woonbotenmakelaar, taxateur & woonarkbewoner

Woonarkbewoner, woonbotenmakelaar, taxateur, meedenker, adviseur, zeiler – je kunt allerlei etiketten op Niek plakken, als het maar met activiteiten op het water te maken heeft. Professioneel is hij actief met zijn bedrijf Drijvend Wonen.

drijvendwonen.nl

Renate Meijer

Renate Meijer

uitgever en hoofdredacteur VLOT

Renate vertaalde haar liefde voor waterwonen naar het grootste waterwoonplatform van Nederland: VLOT. Als uitgever, hoofdredacteur en verbinder in hart en nieren probeert ze de waterwoonwereld steeds een beetje zichtbaarder te maken.

vlotwaterwonen.nl