Jury

Ingeborg van Lieshout

Ingeborg van Lieshout

copywriter architectuur & design, jurylid Dutch Design Awards, stedenbouwkundige en woonschipbewoner
Ingeborg heeft zich als copywriter gespecialiseerd in teksten over architectuur, design en duurzaamheid. Ze schrijft voor verschillende media en is energiecoach voor woonboten. Ze woont op een energieneutraal stalen schip uit 1929.
Michiel Zwart

Michiel Zwart

scheepsbouwkundig ontwerper, conceptontwikkelaar en bedenker van VLOAT®
Michiel combineert zijn passie voor zeilen, architectuur, functionaliteit en geschiedenis bij het ontwerpen van woonschepen, werkschepen, (expeditie)jachten én drijvende eilanden.

circularfloatingdistricts.com

Wouter Valkenier

Wouter Valkenier

architect, stedenbouwkundige & Schoonschip-bewoner

Met Studio Valkenier maakt Wouter Amsterdam weer levendig. Zijn kernwaarden: denken in kringlopen en maatschappelijke waarden, cocreatie, spontaniteit en ambachtelijke imperfectie. Wouter woont in de drijvende wijk Schoonschip.

studiovalkenier.nl

Niek van der Sluis

Niek van der Sluis

woonbotenmakelaar, taxateur & woonarkbewoner

Woonarkbewoner, woonbotenmakelaar, taxateur, meedenker, adviseur, zeiler – je kunt allerlei etiketten op Niek plakken, als het maar met activiteiten op het water te maken heeft. Professioneel is hij actief met zijn bedrijf Drijvend Wonen.

drijvendwonen.nl

Renate Meijer

Renate Meijer

uitgever en hoofdredacteur VLOT

Renate vertaalde haar liefde voor waterwonen naar het grootste waterwoonplatform van Nederland: VLOT. Als uitgever, hoofdredacteur en verbinder in hart en nieren probeert ze de waterwoonwereld steeds een beetje zichtbaarder te maken.

vlotwaterwonen.nl